Страница Алекса Гайдученко

Учебные заведения

Школа

Школа №186

Вуз

КУП им. В. М. Корецкого НАН Украины 2011
Юридический
МАУП
Институт права

Семья и семейное положение

Семейное положение

женат

Страница моего партнера

Наталія Гайдученко

Увлечения и интересы

Несколько слов о себе

Я Щасливий! Я щасливий навіть коли бувають не прості моменти в житті! Щастя це коли знаєш що тебе люблять,..навіть якщо ніхто з людей, але Бог завжди любить кожного з нас, приймає тебе таким яким ти є, якщо ти щиро приходиш до Нього за допомогою....знаєш часто через наші великі помилки від нас можуть відвернутись багато людей які на наш погляд були близкі нам, яким ми довіряли...але Господь не відверниться...Він підтримає і допоможе...щастя це коли ти відчуваєш що ти перебуваєш в мирі зі своєм Творцем, ти знаєш Його і відчуваєш Його і Він тебе оберігає та захищає, коли ти знаєш що смерть це тільки початок, нового життя,вічного життя з Богом, коли ти не боїшся помирати...щастя це коли ти відчуваєш цю незбагнену,приголомшливу любов свого Творця, Творця Який створив весь всесвіт..коли ти відчуваєш цю грандіозну любов і спокій у своєму маленькому серці...саме тоді і зявляється те відчуття яким хочеться ділитись з іншими - і імя цього відчуття - щастя!!!!!!

Мои интересы

Бог і люди

Любимые книги

Біблія, "То, что вы не сможете делать на небесах"(Марк Кєхилл), "Посланник" (Тим Вудруф)

Любимая музыка

Християнська музика, пісні з глибоким змістом, а також люблю ритм, класичну, фортепіано та скрипка, джас, блюз, і тд

Любимые цитаты

"Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!" (слова Ісуса Христа,Біблія, Єв.від Матвія 11:28-30)

За один день нельзя изменить жизнь. Но за один день можно изменить мысли, которые навсегда изменят твою жизнь!

"Если хочешь узнать человека, не слушай, что о нем говорят другие, лучше послушай, что он говорит о других."

Нехай жодне слово гниле не виходить із уст ваших, але тільки таке, що добре на потрібне збудування, щоб воно подало благодать тим, хто чує. (Біблія,Єф.4:29)

У любові багато шляхів....із несправедливості може народитись надія, а в кожному випробуванні схована можливість. Не наука і розум, але милосердя і щира бестороння любов змінює цей світ.Якщо вона коштує тобі мук, терпи їх, гонінь перенось їх, адже так знайдеш істину і себе. Всі спокуси життя проходять, залишається лише вічна любов-причина кожної доброї справи...любов...адже Бог є Любов.

Часто людський біль можна полегшити одним жестом, посмішкою, потрібною порадою, теплими словами, обіймами, а не просто сухим медичним рецептом чи лікарнею (доктор Джузеппе Москаті)

Сильный человек – это не тот, кто побеждает слабого, а тот, кто помогает слабому стать сильным.

"... любімо не словом та язиком, але ділом та правдою." (Біблія 1Івана 3:18)

"Христос для волі нас визволив. Тож стійте в ній та не піддавайтеся знову в ярмо рабства!" (Біблія,Галатам 5:1)

Истинная любовь — это не чувства и не признания в любви, а готовность уступать и идти на жертвы

Ухиляйся від злого та добре чини, шукай миру й женися за ним! (Біблія 1Петра 3:11)

Не дозволь щоб вікно твого серця стало дзеркалом. Бруно Ферреро.

Счастье - это свойство характера. У одних в характере его все время ждать, у других непрерывно искать, у третьих - повсюду находить. ©

А мудрість, що зверху вона, насамперед чиста, а потім спокійна, лагідна, покірлива, повна милосердя та добрих плодів, безстороння та нелукава. (Біблія,Як.3:17)

Бог говорит с человеком шёпотом любви, если он не слышит, то голосом совести, если он не слышит - через рупор страданий (К.С.Льюис )

Если ты прощаешь, значит, восстанавливаешь отношения с этим человеком так, как если бы он никогда не по­грешил против тебя. Простить — значит как будто его и не было. Так поступает Бог, когда Он прощает.

Бог дает человеку не то, что он хочет, а то, что ему надо. Поэтому не спрашивайте: «за что?» , а подумайте: «для чего?»

Надо уметь отдать что-то из того, что есть у вас, ибо лишь отдавая, мы приобретаем.
Чтобы сохранить счастье, им надо делиться.

Господь, помоги мне, живя по вере, не сомневаться, что Ты дашь в точности то, что мне нужно, и когда нужно.

Складайте скарби собі на небі,де ні міль,ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть.Бо де скарб твій там - буде серце твоє! (Біблія, Слова Ісуса Христа, Єв. Матвія 6:20-21)

Мои страницы в других соцсетях
Жизненная позиция

Главное в людях

Доброта и честность

Отношение к курению

Негативное

Отношение к алкоголю

Негативное

Мировоззрение

Живий Бог змінив моє життя і наповнив його змістом!